НОВИНИ
25
Окт

Списание Praemedicus на 90 години

Оценете
(0 гласа)

По случай годишнината на списание Praemedicus, се организира семинар на тема „Как се пишат научни разработки?” и проведе на 23.10 в Аула „Максима” на УМБАЛ „Св. Екатерина” , а на следващият ден – 24.10 във Втора аудитория на Предклиничен Университетски Център имаше workshop по темата.


За семинара на 23-ти бяха поканени гост лектори от университета в Бари, Италия : проф. Портинкаса – преподава в катедрата по Онкология в Бари,Италия.

Член на Италианското общество на изследвания, част от редколегията на European Journal Clinical Investigation, интернистите.
Президент на Европейската асоциация по клинични изготвени и спечелин проекти към Харвард, над 200 публикации проф. Каламита – професор по Физиология към Факултета по Биотехнологии и Биофармация към Университета в Бари, специализирал във Франция в Центъра по клетъчни изследвания, гост лектор на John Hopkins University.

Българското участие в семинра е на проф. Н.Лазаров от Катедра по Анатомия, Хистология и Ембриология на МУ-София, който освен че по време на семинара изнесе лекция, води и workshop-a. След края на събитието имаше коктейл.

Прочетена 1046 пъти