Студентски съвет на МУ-София
ad0048982a99e98b81fcb5d66139d51e.png
9cef376262dc1e8dfca7c15ba857a6a5.png

1 2 3
Моля въведете е-мейл адреса на Вашият профил. На него ще Ви изпратим код за смяна на паролата. След като получите кодът за смяна на паролата, ще можете да изберете нова парола за Вашия профил.

fACEBOOK mu

МУ

Новини

Славян ТъмневУВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Добре дощли в страницата на Студентски съвет!

Нашата Алма матер е най-старото училище за висше медицинско образование в България.

Тук са получили своето образование не една или две личности, реализирали се успешно и доказали се като водещи специалисти в своя бранш.

Получавайки висше образование в нашия Университет, Вие не само постигате собствените си кариерни цели и черпите знания и опит от национално и международно признати преподаватели, но и изграждате личността си в среда с млади, амбициозни и креативни хора.

Студентски съвет на Медицински университет - София активно съдейства на всички студенти, и особено на първокурсниците, за да могат да навлязат и да се приспособят с лекота към новата общност. В лицето на Студентски съвет можете да получите информация, подкрепа и съдействие за въпросите, които Ви интересуват, вълнуват или притесняват.

Вярвам, че нашата платформа е крачка към една добра комуникация и контакт между студентите в университета и тяхното представителство.

Искрено се надявам информацията, която подбрахме за Вас, да бъде полезна и интересна.
Разчитам на Вашата обратна връзка за съвети, корекции или мнения.

Славян Тъмнев
Председател на Студентски съвет

14

Постоянни комисии

За контакти

2

3

4

5

Нормативни актове

бОЛНИЦИ

АСМБ

12

Студентско кредитиране

6

№1 в България

МУ-София е най-престижното висше училище у нас, сочи проучване на Европейското общество за защита правата на човека. Отново за пореден път на първо място по престиж и авторитет с максималната оценка 10 е класиран Медицински университет - София, сочи проучване на Европейското общество за защита правата на човека.
Една от причините за високата оценка на МУ-София е активният диалог между академичното ръководство и студентите. Основен плюс на университетът е ръстът на чуждестранните студенти.
Висшите училища са класирани по повече от 60 показатели и са оценени по десетобалната система.

Последни новини

Външни новини