Студентски съвет на МУ-София
ad0048982a99e98b81fcb5d66139d51e.png
9cef376262dc1e8dfca7c15ba857a6a5.png

1 2 3
Моля, въведете е-мейл адресът, който сте използвали при регистрацията. Потребителското име ще бъде изпратенo на този е-мейл адрес.

fACEBOOK mu

МУ

Новини

Славян ТъмневУВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Добре дощли в страницата на Студентски съвет!

Нашата Алма матер е най-старото училище за висше медицинско образование в България.

Тук са получили своето образование не една или две личности, реализирали се успешно и доказали се като водещи специалисти в своя бранш.

Получавайки висше образование в нашия Университет, Вие не само постигате собствените си кариерни цели и черпите знания и опит от национално и международно признати преподаватели, но и изграждате личността си в среда с млади, амбициозни и креативни хора.

Студентски съвет на Медицински университет - София активно съдейства на всички студенти, и особено на първокурсниците, за да могат да навлязат и да се приспособят с лекота към новата общност. В лицето на Студентски съвет можете да получите информация, подкрепа и съдействие за въпросите, които Ви интересуват, вълнуват или притесняват.

Вярвам, че нашата платформа е крачка към една добра комуникация и контакт между студентите в университета и тяхното представителство.

Искрено се надявам информацията, която подбрахме за Вас, да бъде полезна и интересна.
Разчитам на Вашата обратна връзка за съвети, корекции или мнения.

Славян Тъмнев
Председател на Студентски съвет

14

Постоянни комисии

За контакти

2

3

4

5

Нормативни актове

бОЛНИЦИ

АСМБ

12

Студентско кредитиране

6

№1 в България

МУ-София е най-престижното висше училище у нас, сочи проучване на Европейското общество за защита правата на човека. Отново за пореден път на първо място по престиж и авторитет с максималната оценка 10 е класиран Медицински университет - София, сочи проучване на Европейското общество за защита правата на човека.
Една от причините за високата оценка на МУ-София е активният диалог между академичното ръководство и студентите. Основен плюс на университетът е ръстът на чуждестранните студенти.
Висшите училища са класирани по повече от 60 показатели и са оценени по десетобалната система.

Последни новини

Външни новини